Üdvözlöm a honlapomon!

Adri 1

Ölvedi Adrienn vagyok, okleveles svédmasszőr, 6 éves masszőri tapasztalattal.

A masszázs története évezredekre nyúlik vissza, már az ókori rómaiak is masszírozták egymást, felfedezve, hogy az milyen kellemes élmény a testnek és léleknek egyaránt.
Aki már kipróbálta valaha is a masszázst, talán tudja, hogy mennyire nehéz megtalálni a jó masszőrt. A jó masszőr számomra az a személy, aki nem csak professzionálisan masszíroz, de ami még fontosabb, figyel a Vendég minden rezdülésére és követi azokat.

A figyelem itt azt jelenti, hogy együttműködik azzal, ha a Vendég a csöndben, teljesen meditatívan vagy ha folyamatosan kommunikálva szeretné a masszázst megélni.

Figyel arra, hogy a Vendég a legkényelmesebben érezze magát, teljesen el tudjon lazulni és ha fájdalmai vannak (csomók, izomfeszülések) azokon tudjon segíteni. Tapasztalataim alapján az is nagy segítség lehet ha valaki csak azért jön, hogy "kibeszélje" a problémáit ezzel megszabadulva a negatív energiáktól illetve a ki-nem-mondás feszültségétől amely akár a testet is megbetegítheti. Sok esetben a háton, vállon keletkezett csomók lelki eredetű problémák megoldatlanságára utalnak. Így az is rendben van ha a masszázs ideje alatt beszélgetünk és az is ha csöndben élvezi az érintés hatását.

A jó masszőr terapeuta. Nemcsak a Vendég testére, hanem a lelkére is figyel. Ez egy alapvető bizalmi viszonyt feltételez, hiszen a Vendég beengedi a személyes terébe (aurájába) a masszőrt. Bizalom pedig azt is jelenti, hogy minden ami a masszázshelyiségben elhangzik a két személy között marad.

Várom szeretettel ha fájdalmai vannak vagy ha szeretne az edzés mellé kiegészítő izomstimulálást vagy ha csak ellazulni, pihenni vágyik.